erik

Moč hipnoze in hipnoterapije sem spoznal pred mnogo leti. Na svoji koži sem se prepričal kako močno pomagalo je na poti osebne rasti, ki nato vodi v bolj uspešne osebne in poslovne zgodbe.
Nenehno se izobražujem pri tujih strokovnjakih kot sta dr. Marco Paret, dr.Antonio Carreiro in Thomas Sheers.
Za seboj imam več let učinkovitih terapij, ki so posledica močnega in iskrenega vzgiba pomagati soljudem. Predvsem pa me vedno znova žene želja po znanju, nadgrajevanju, raziskovanju.

Hipnoterapevt, in eden izmed zelo redkih mesmeristov v Sloveniji, vam pomagam pri vseh težavah, ki vam preprečujejo, da bi zaživeli v polnosti ter dosegli vse, za kar ste bili namenjeni.
Na podlagi široke palete znanja, več let opravljam svoje poslanstvo, tako individualno kot v skupinah, v obliki predavanj in delavnic.
Znanje predajam na svojevrsten način.
Znanje so informacije, ki postanejo praksa.
Moja praksa pa ni za vsakogar. Samo za tiste, ki so resnično pripravljeni na spremembe in trdo odločeni, da spremenijo svoje življenje, četudi jih je strah. Moj način je morda malce drugačen. Kako drugačen – je najbolje, da se prepričate sami. Nobena pot osebne rasti pa ni lahka. Trdno verjamem, da pot iz pekla vodi skozi pekel. In tu, na mojih svetovanjih, je pekla veliko. A trdno odločeni ga znajo pustiti za seboj in se iz njega učiti.

Ne želim, da ljudje prihajajo k meni, da jih trepljam po rami in vsake toliko časa ponudim poslušno uho.
Terapije so zelo intenzivne. Včasih zelo naporne. Za obe strani.
Ne delam po tekočem traku, ne delam pogledajoč na uro, kdaj bo terapije konec. Terapija ima svojo ceno a ni pogojena s časom. Lahko traja uro, dve, lahko tri ure. Delam toliko časa, da tudi stranka začuti preboj.
Ne želim rednih strank, dolgo, dolgo gledati ene in iste obraze. To bi zame pomenilo neuspeh. Za stranke pa tudi zgolj začarani krog.
Ljudi pripravim na novo življenje in na soočanje z ovirami, da jih resnično opremim za življenje. Da so sami dovolj močni, da oblikujejo svoje dogodke, ne da življenje oblikuje dogodke za njih.

Delujem v okviru centra Veles. Ta združuje hipnocenter, center osebne rasti ter oddelek preučevanja in promocije ljudske – snovne in duhovne dediščine naših prednikov.
V naših starožitnostih je Veles, poleg ostalih značilnosti, tudi simbol naše podzavesti, staro božanstvo modrosti in magije. 

Moje delo me izjemno bogati in vesel bom, če vas v času težav pot zanese k meni.
Najbolj pa uživam življenje kot mož in ati.